AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2015

 

Suullisen esityksen ohjeet

Suullisia esityksiä on ohjelmassa kumpanakin tapahtumapäivänä.

Suulliset esitykset esitetään teemoittain jaetuissa esityssessioissa, joiden yhteiskesto on 23.11. maanantaina 3 tuntia ja 24.11. tiistaina 2 tuntia. Kullekin esittäjälle on varattu aikaa 15-20 min itse esitykseen, jonka lisäksi 5-10 min yhteistä keskustelua varten. Esitysten välissä on viisi minuuttia esiintyjän vaihtoon.

Kussakin teemasessiossa on etukäteen nimetty puheenjohtaja, jonka tehtävänä on esitellä esiintyjät, pitää huolta aikataulusta ja toimia puheenjohtajana loppukeskustelussa. Lisäksi tiloissa ovat paikalla opiskelijat, jotka avustavat esiintyjiä käytännön asioissa.

Esitystiloissa käytössäsi ovat PC-tietokone, tykki, nettiyhteys ja kaiuttimet. Varaa aikaa myös siihen, että käyt tarkistamassa toimivuuden hyvissä ajoin ennen esityssessiosi alkua. Voit käyttää myös omaa kannettavaa tietokonettasi.

Saavu esitystilaan hyvissä ajoin ennen teemasession alkua. Voit tuoda jaettavaksi kopioita esityksestäsi kuulijoille, jos näet sen tarpeelliseksi.

Omalle esityksellesi varatun tilan sekä tarkemman ajankohdan voit tarkistaa tutkimuspäivien ohjelmasta.

Odotamme innolla monipuolisia puheenvuoroja ja toivotamme suullisten esitysten pitäjät tervetulleiksi tutkimuspäiville 2015 Helsinkiin!

etusivu »

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 2015